Van maandag tot zondag telefonisch bereikbaar!

Bel ons op: +31 (0)33 76 001 07 of +31 6 41 95 33 84

Wat zij over ons vinden.

4.5/5
Uitstekende service, de prijs gekregen die ik er minimaal voor wilde hebben. De afhandeling verliep vlot en soepel. Prima service! Veel beter dan de andere grote concurrent.
Kimberley Smit
Verkocht Volkswagen Polo Bluemotion
4/5
Snelle reactie op de prijsaanvraag. Mijn auto heb ik ook kunnen verkopen voor een marktconforme prijs. Bedrijf heeft ook fijne personeel. Niks op aan te merken.
Hans Harkema
Verkocht Opel Corsa
5/5
Mijn auto verkocht bij Autoverkoopnu.nl, er waren paar gebreken wat ik (over het hoofd heb gezien) bij aankomst van het autobedrijf toch tot een deal gekomen.
Huseyin Bozdogan
Verkocht Volkswagen Tiguan
5/5
Binnen 5 minuten een prijs gekregen van wat in taxatie rapport stond. Alles prima geregeld. Zou zo weer via autoverkoopnu.nl regelen. Geen gedoe alleen maar lof.
Klaas Dijk
Verkocht Volkswagen Golf 7
4.5/5
Na het invullen van mijn auto gegevens op de site van autoverkoopnu, werd ik binnen een uur teruggebeld en de door mijn goedgekeurde verkoopprijs gerealiseerd. Ik heb in aanloop naar de overdracht alles open en eerlijk verteld en daardoor tijdens de verkoop gewoon de afgesproken prijs gekregen voor mijn auto, autoverkoopnu zijn wat mij betreft super netjes!
Sara el Yaakoubi
Verkocht BMW Serie 3
5/5
Verkoop ging makkelijk het was binnen een dag geregeld.. Prettige en super snelle afhandeling.
Jan Oskam
Verkocht Volvo XC60